InspiratieHomepage

Purpose voor werknemers & bedrijven!

“Purpose” voor Werknemers en Bedrijven!

In mijn werk als executive- en bedrijfscoach ligt mijn focus op het helpen vinden van 'purpose’ en waarden voor individuen en bedrijven en om deze te integreren in hun dagelijkse leven en bedrijfsvoering.Onderzoek door onder andere Gabrielle Pfund wijst op de vele voordelen van een (levens)doel, waaronder positieve gezondheidsresultaten en hechtere sociale structuren.

Mensen ervaren dagelijks minder negatieve symptomen, een langere levensduur, betere geheugenprestaties, verbeterde besluitvormingsvaardigheden en algehele cognitieve werking, psychologisch welzijn, een betere fysieke gezondheid en het beter inzien van belang van en het bouwen van sociale relaties.

Door het identificeren en omarmen van zowel persoonlijke doelen en waarden als ook een persoonlijk hoger doel, wordt een krachtige synergie gecreëerd die zowel het individu als de organisatie versterkt. (McKinsey)Persoonlijke doelen en waarden worden afgestemd met de missie en waarden van de organisatie, terwijl het hogere doel wordt verbonden met de visie en de bredere maatschappelijke rol van het bedrijf.Deze afstemming leidt tot verhoogde betrokkenheid, tevredenheid, en een positieve bedrijfscultuur.

Het resultaat is een werkomgeving waarin zowel werknemers als bedrijven floreren, met een verhoogde productiviteit en een sterker gevoel van betekenis en voldoening in het werk.Het integreren van deze doelen in de strategieën van HR en marketing is cruciaal.

Dit stelt organisaties in staat niet alleen te voldoen aan de behoeften van hun werknemers, maar ook om een positieve invloed uit te oefenen op de samenleving. Het uiteindelijke doel is het creëren van een harmonieuze balans waarbij individuen en organisaties elkaar wederzijds versterken, leidend tot duurzaam welzijn en succes.

Levensvreugde en ondernemen

Jouw bedrijf & De Goede Coaching

Waarden zijn ultiem belangrijk!

Reviews

Angst om te Falen Angst voor Succes

5 Haperingen bij ondernemers

De 3 V’s met “Succes” als intrinsieke waarde

Waarden, Normen & Principes

Ondernemen en Familie