InspiratieHomepage

Reviews

Thijs Avezaat, owner FundamentalsPT

https://www.fundamentals.nu/

Google review

In gesprekken met mijn eigen trainees zeg ik vaak dat coaches, coaches nodig hebben. Ontwikkeling gaat niet vanzelf.

Ik heb een Personal Training bedrijf en mijn werk bestaat mensen fysiek en mentaal sterker maken.

Dit gaat vaak veel verder dan het geven van een oefening of advies.

Naast zelf coachen wilde ik ook mijzelf verder ontwikkelen, ervaarde (mooi woord) expansiedrift en daar wilde ik begeleiding in.

Zo kwam ik iets meer dan een jaar geleden bij Michel voor coaching.Tijdens de gesprekken merkte ik dat de coaching veel dieper ging dan “hoe een onderneming uit te breiden”. Het gaf mij inzicht in waarom, waar die waarom vandaan komt, waar mijn krachten liggen, wat persoonlijke tekortkomingen zijn en hoe ik hiermee om kan gaan. Voor mij waren dergelijke inzichten echte eye openers en tijdens gespreksvoering met trainees en collega’s merkte ik mijn eigen patronen op.

De constateringen naderhand en de sessies zelf, waren af en toe best pittig maar het verbeterde mij als mens.

Daarnaast kon ik, met deze inzichten, beter op zoek naar mensen die mij gingen helpen bij de genoemde expansiedrift.

Eerlijk gezegd zijn de inzichten van onschatbare waarde voor mij geweest.

Een boek over management of tips hoe je moet opschalen zijn leuk en nuttig maar inzicht in je eigen waarden en beweegredenen is van nog veel grotere waarde.Ik ben erg blij dat ik dit intensieve en persoonlijke leertraject bij Michel heb gevolgd.

Inmiddels is mijn expansiedrift ook daadwerkelijk tot uiting gekomen in het openen van een tweede locatie en de coaching heeft hieraan bijgedragen. Mede hierdoor kan ik iedereen adviseren om begeleiding te nemen. Waar je ook staat, privé en-/ of als ondernemer.

Johan Engelbrecht, owner INGENIUS ( a well-funded start-up to be launched Jan. 2024)

LinkedIn

Google review

If you're an entrepreneur, an expat, or someone looking to make meaningful changes in your life, do yourself a favour and book a session with Michel.

He has a great ability to make you take a step back and view your personal and professional life holistically, re-evaluate and prioritise your core goals and drivers ensuring that you focus on moving towards meaningful objectives.

Maas de Goede, Business Service Designer ENOWA

& co-founder NOA & Celebratix ( a well-funded start-up to be launched Jan. 2024)

LinkedIn

Google review

2.5 jaar geleden begon ik met coaching sessies bij De Goede Coaching.

Op zakelijk vlak heb ik veel kunnen leren; van de positionering van mijn ondernemingen tot het aanscherpen van mijn service.

Michel luistert goed en haalt het beste in je naar boven door bedachtzame en doelgerichte vraagstelling. Hij laat ruimte voor jou, en helpt je eruit te halen wat erin zit (in plaats van je te vertellen hoe het moet). Daarnaast werkt zijn ervaring als ondernemer wel verzekerend: ervaring is immers de beste leermeester. Van zo iemand neem je graag iets aan. Er verschillende sessies geweest waarin Michel experts uit zijn netwerk liet aansluiten, om zo sprongen te maken in specifieke zakelijke uitdagingen.

Dit is echt uniek en enorm effectief. Niet kletsen maar doen, zoals het een echte ondernemer betaamt!Maar ondernemen is niet slechts iets zakelijks: ik als ondernemer ben een mens met motieven, een bepaald vermogen en een beperkte hoeveelheid tijd. Wat Michel onderscheidt, is zijn methodiek waarin persoonlijke waarden worden verbonden aan zakelijk succes - zodat het succes dat je behaalt diepgaande voldoening oplevert, en niet slechts geld. Hij houdt een geweldige spiegel voor en is de investering dubbel en dwars waard.


Chiel Griffioen, Co-founder The Extra Mile

& co-founder NOA & Celebratix ( a well-funded start-up to be launched Jan. 2024)

https://theextramile.nl/

Google review

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met mijn traject bij De Goede.

Waar ik dacht voornamelijk zakelijk gecoacht te gaan worden, bleek de insteek van De Goede een bredere/diepere laag te raken.

Door mijn eigen handelen onder de loep te nemen in mijn zakelijke beslissingen kwam ik meer en meer patronen tegen die op een persoonlijke leest geschoeid waren. Dat had ik niet zien aankomen maar hierdoor heb ik wel structurele veranderingen doorgemaakt en veel beter leren reflecteren.

Dit heeft mij enorm geholpen in mijn zakelijke activiteiten omdat ik door bijvoorbeeld checken van mijn motieven beter inzicht kreeg in mijn handelen en kan daardoor beter en duurzamer te werk gaan. Ik beveel hem zeker aan!

Gee van Veijeren, Global Brand Director

LinkedIn

Google review

Michel is a scholar of the human condition.

His approach is with deep empathy, wisdom, insight and clarity. He not only listens, he hears. I have no hesitation to highly recommended De Goede Coaching for any business or individual wanting to expand their awareness, increase their productivity, redefine their goals, and discover the true meaning  of success.

Above all, Michel is a wonderful person who genuinely cares, investing from a place of love.

Purpose voor werknemers & bedrijven!

Levensvreugde en ondernemen

Jouw bedrijf & De Goede Coaching

Waarden zijn ultiem belangrijk!

Angst om te Falen Angst voor Succes

5 Haperingen bij ondernemers

De 3 V’s met “Succes” als intrinsieke waarde

Waarden, Normen & Principes

Ondernemen en Familie