De Kracht van een Uitgebreid Freelance Netwerk.

Bij De Goede Coaching draait alles om persoonlijke en zakelijke groei. Dankzij een netwerk van top-tier freelancers kan ik nog meer waarde toevoegen aan je traject. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik een breed scala aan experts om me heen verzameld, die allemaal klaarstaan om bij te dragen aan jouw succes. Of je nu behoefte hebt aan strategische inzichten, risicomanagement, financieel advies, creatieve directie, regie, AI-specialisaties, client services, projectmanagement of coachingsvaardigheden, ik zorg ervoor dat je de juiste ondersteuning krijgt.

Netwerk van Experts.

Gedurende mijn carrière heb ik samengewerkt met een indrukwekkend team van freelancers die elk hun eigen expertise meebrengen. Deze professionals begrijpen het belang van samenwerken en kennis delen om gezamenlijk doelen te bereiken. De volgende specialismen kan ik inschakelen:

Strategen: Helpen bij het ontwikkelen van langetermijnplannen die jouw bedrijfsdoelen ondersteunen en versterken.

Risk Managers: Bieden waardevolle inzichten in het beheersen van risico’s, waardoor jouw bedrijf beter voorbereid is op mogelijke uitdagingen.

Financial Managers: Kunnen helpen met financieel beheer, budgettering en strategische planning om de financiële gezondheid te waarborgen.

Creatieve Directeuren (Copy en Art): Helpen bij het vormgeven en uitvoeren van jouw merkstrategie, zodat je bedrijf zich onderscheidt in de markt.

Regisseurs en Fotografen: Voor hoogwaardige audiovisuele content en fotografie die jouw verhaal op een krachtige manier overbrengen.

AI Specialisten: Deskundigen in Ai die kunnen helpen bij het implementeren van innovatieve technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Client Services en Projectmanagers: Zorgen voor een naadloze uitvoering van projecten en uitstekende klantenservice.

Coaching Specialisten: Coaches met verschillende achtergronden en specialisaties om aan specifieke behoeften te voldoen en persoonlijke groei te stimuleren.

Specifieke Ondersteuning

Wat jouw specifieke behoefte ook is, De Goede Coaching zorgt ervoor dat je, naast mijn kennis en ervaring, snel en effectief de juiste aanvullende expertise krijgt. Dit betekent dat jouw traject altijd wordt versterkt door de meest relevante en up-to-date kennis en vaardigheden. Door deze professionals in te schakelen, kunnen we samen een robuust en holistisch ontwikkelingsplan creëren dat jouw zakelijke en persoonlijke doelen ondersteunt.

Partner-Up!

Bij De Goede Coaching geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis. Door het uitgebreide netwerk van top-tier freelancers in te zetten, kun je profiteren van een breed scala aan vaardigheden en inzichten. Dit zorgt ervoor dat je altijd de beste ondersteuning krijgt om jouw doelen te bereiken en jouw volledige potentieel te benutten.

Aantrekken van talent?
Met mijn ervaring als recruiter, ondernemer en PCM-specialist ben ik ook uitstekend in staat om specialistisch talent aan te brengen voor ondernemingen en startups. Klaar om de volgende stap te zetten en gebruik te maken van dit uitgebreide netwerk van experts? Laten we samenwerken om jouw verhaal en ontwikkeling te versterken en jouw succes te verzekeren. Samen zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen en kracht vooruit gaat.

Get your story right 2!

Get your story right! 3.

5 Haperingen bij ondernemers

Get your story right! 1.

Consumans

Angst om te Falen Angst voor Succes

Toekomstbeeld van startups

Service & Prijs

Waarden & Principes

Levensvreugde en ondernemen

Reviews

Intrinsieke motivatie

Purpose voor werknemers & bedrijven!

Ondernemen en Familie